Marknad i Klaeng

Klaeng Marknad under tak 

På tisdagar är det en jättestor marknad i Klaeng ett par hundra meter upp på väg 344 till Bangkok som är väl värt flera besök.

På marknaden i Klaeng finns allt och då menar jag allt mellan himmel och jord. Marknaden i Klaeng är mycket större än marknaden i Ban Phe.

Vi har även varit inne på ett annat ställe mitt inne i Klaeng som också är som en slags marknad, men under tak.

Tyvärr kommer vi inte ihåg namnet men det ligger utmed en gata inne i Klaeng, där det finns en massa olika affärer och ligger liksom på höger sida om man kommer från Rayong hållet.

Läs mer om vårt besök på Marknaden i Klaeng

På torsdagar är det marknad i Klaengs stad som är lite mindre. Shoppingen fokuseras i stort sett till lokalbefolkningen med lokaltillverkade varor, men det finns även kläder, skor och väskor.

Skor på Marknad i Klaeng

Grillad kyckling på marknaden i Klaeng

Kläder på inomhusmarknad i Klaeng

Inomhusmarknad i Klaeng

Vi hittade även ett jättestort ÖB, som vi kallar det för. Det är gigantisk jämfört med den inne i Ban Phe. Ni som känner till Ban Phe vet vad vi menar.

ÖB i Klaeng

Vi kan verkligen rekommendera er att åka till Klaeng och åk gärna med egen bil eller motorbike. Våga utforska och åk runt. Det är egentligen helt otroligt, man kan upptäcka nya butiker, områden och platser hela tiden. Det är verkligen roligt att åka runt och utforska.

Jag älskar verkligen Ban Phe med omnejd och kommer aldrig att kunna bli "mätt" på denna underbara del av Thailand!

0 comments

Hej

Berätta gärna hur du hittade hit.
Tack för din kommentar,